2021

 

Maand Januari: Helaas zijn we gesloten wegens Corona. Vorig jaar konden we nog met groepjes bij elkaar komen in "Het ZImmertje" maar wegens de Britse variant van corona is het te gevaarlijk om bij elkaar te zitten al is het op anderhalve meter. "Het Zimmertje" is wel aangepast dus als we allemaal een vaccinatie hebben gehad, kunnen we weer beginnen met groepjes. Tot die tijd zijn we helaas gesloten.

"Het Zimmertje" is beschikbaar voor allerlei activiteiten, mits het verantwoord is. Zoals 1 op 1 gesprekken en de mannengroep om de 14 dagen en af en toe een videovergadering maar voor de rest moeten we het afwachten totdat we allemaal safe zijn. Ik laat het jullie weten.

23 Februari: Yes, "Het Zimmertje" bestaat 14 jaar, pfffff wat een tijd en wat hebben we veel meegemaakt met z'n allen. Heel veel bezoekers verloren, maar niet vergeten, hoop uitstapjes gemaakt, workshops gegeven, elke maandagmiddag lunch en daarna gymnastieken. Met z'n allen een koor gevormd, oud en nieuw gevierd en niet te vergeten onze eet-uitjes waar we elke maand voor sparen. Laten we hopen dat we dit weer, heel snel dit jaar, kunnen oppakken, het heeft nu wel lang genoeg geduurd. Ondanks dat we het niet konden vieren heb ik heel veel kaarten gekregen, super leuk, dank daarvoor. Ik heb ze in de Zimmer gehangen, kunnen we er nog eens naar kijken. Van fietsmaatjes kregen we een leuk mandje met voorjaarsbloemetjes en die heb ik dan maar in ons huis neergezet. Jullie kunnen dat op de foto's zien. Ik hoop tot snel.